Ürün Bilgisi
Yaylalardan, köylerden toplanan koyun sütü, mayalanır.
Mayalanan süt, yaklaşık bir saat sonra ince ve temiz bezden yapılmış süzeklere alınıp, peynir haline getirilir.
Erzincan Tulum Peyniri, üzerinden bir gece geçtikten sonra mandıraya getirilir, mandırada şeker torbaları büyüklüğünde torbalara Konur, bir hafta 10 gün üzerine bez örtüp hava ve toz almaması sağlanıp, suyunu tamamen çekmesi için bekletilir.
10 günden sonra bakır veya krom teknelerde ufalanan peynir, Erzincan Kemah tuzuyla tuzlandıktan sonra tekrar yeni torbalara sıkı bir şekilde basılır ve torbaların ağzı dikilir.
Düzgünce, üçerli üst üste gelecek şekilde dizilir.
10 gün beklemeden sonra suyu tamamen süzülen Erzincan Tulum Peyniri, bidonlara ve deriye basılmak üzere soğuk hava depolarına nakledilir. Bidonlara ve deriye makinelerle veya elle basılan peynir, soğuk havada bir süre bekletilip kıvama geldikten sonra pazara sunulur.

Acar Süt Erzincan tulum peynir
Yorumlar (1)
Yerli yerinde
Tadı tuzu yoğunluğu gerçekten çok iyi alan pişman olmaz
Onur Öztürk | 12/10/2023

Erzincan Tulum Peynir 900 g

416,30 TL
Stok Kodu
MPWX2456
Stok Durumu
Stoklarımızda!
14:00’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!
Aynı Gün Kargo
Ürün Bilgisi
Yaylalardan, köylerden toplanan koyun sütü, mayalanır.
Mayalanan süt, yaklaşık bir saat sonra ince ve temiz bezden yapılmış süzeklere alınıp, peynir haline getirilir.
Erzincan Tulum Peyniri, üzerinden bir gece geçtikten sonra mandıraya getirilir, mandırada şeker torbaları büyüklüğünde torbalara Konur, bir hafta 10 gün üzerine bez örtüp hava ve toz almaması sağlanıp, suyunu tamamen çekmesi için bekletilir.
10 günden sonra bakır veya krom teknelerde ufalanan peynir, Erzincan Kemah tuzuyla tuzlandıktan sonra tekrar yeni torbalara sıkı bir şekilde basılır ve torbaların ağzı dikilir.
Düzgünce, üçerli üst üste gelecek şekilde dizilir.
10 gün beklemeden sonra suyu tamamen süzülen Erzincan Tulum Peyniri, bidonlara ve deriye basılmak üzere soğuk hava depolarına nakledilir. Bidonlara ve deriye makinelerle veya elle basılan peynir, soğuk havada bir süre bekletilip kıvama geldikten sonra pazara sunulur.

Acar Süt Erzincan tulum peynir
Yorumlar (1)
Yerli yerinde
Tadı tuzu yoğunluğu gerçekten çok iyi alan pişman olmaz
Onur Öztürk | 12/10/2023
Yaylalardan, köylerden toplanan koyun sütü, mayalanır.
Mayalanan süt, yaklaşık bir saat sonra ince ve temiz bezden yapılmış süzeklere alınıp, peynir haline getirilir.
Erzincan Tulum Peyniri, üzerinden bir gece geçtikten sonra mandıraya getirilir, mandırada şeker torbaları büyüklüğünde torbalara Konur, bir hafta 10 gün üzerine bez örtüp hava ve toz almaması sağlanıp, suyunu tamamen çekmesi için bekletilir.
10 günden sonra bakır veya krom teknelerde ufalanan peynir, Erzincan Kemah tuzuyla tuzlandıktan sonra tekrar yeni torbalara sıkı bir şekilde basılır ve torbaların ağzı dikilir.
Düzgünce, üçerli üst üste gelecek şekilde dizilir.
10 gün beklemeden sonra suyu tamamen süzülen Erzincan Tulum Peyniri, bidonlara ve deriye basılmak üzere soğuk hava depolarına nakledilir. Bidonlara ve deriye makinelerle veya elle basılan peynir, soğuk havada bir süre bekletilip kıvama geldikten sonra pazara sunulur.

Acar Süt Erzincan tulum peynir
Yerli yerinde
Tadı tuzu yoğunluğu gerçekten çok iyi alan pişman olmaz
Onur Öztürk | 12/10/2023
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Erzincan Tulum Peynir 900 g Acar Süt Erzincan tulum peyniri 1000 gramlık ambalajında, Acar Süt Ürünleri güvencesi ve uygun fiyat garantisiyle kapınıza kadar teslim. Şimdi sipariş verin. MPWX2456
Erzincan Tulum Peynir 900 g

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.