Ürün Bilgisi
Eski (Olgun) Kaşar Üretimi; Taze kaşar peyniri ile olgun kaşar peyniri üretimi birbirine yakındır. Taze kaşar peyniri üretim aşamaları olan teleme elde etme ve pıhtılaşma, pıhtıyı kesme, dinlendirme ve peynir suyunu alma ve telemeyi ısıtma, presleme ve mayalama gibi süreçten geçmektedir. Mayalama sonunun kontrolü, haşlanma, yoğurma, kalıplama, dinlendirmeye kalıplardan çıkarma işlemleri eski kaşar peynirinde de yapılmaktadır ve bu şekilde taze (ham) kaşar elde edilmekte.
 
Tuzlama ve Olgunlaştırma; Kalıplardan çıkartılan taze kaşarlar 16-18 derecede ve %80-90 nispi nemli ortamda tuzlama işlemine tabi tutmakla belli bir süre dinlendirilmesi sonucu elde edilmekte. Kalıplardan çıkarılan peynirler ilk gün altlarına ve üzerilerine kuru tuz serpilerek yan yana özel tasarlanmış raflara dizilir. Ertesi gün iki kalıp üst üste gelecek şekilde raflara yerleştirilir. Bu işlemler yapıldığı sırada doğal olarak küf atan kaşar peynirleri alt üst yüzler çevrilerek tuzlu su ile nemlendirilmiş biz bez yardımıyla silinerek temizlenmektedir.
 
Acar Süt yıllanmış eski kaşar
Yorumlar (3)
bayramali
çok lezzetli emeğinize teşekkür ederim
bayramali kazancı | 05/03/2022
Özlediğimiz lezzet
Çocukken babamın aldığı kaşarın tadını hep aradım,en yakın tadı acar ın eski kaşarında buldum, gerçekten beğendim, iç dokusu daha kadifemsi , daha nemli olsa %100 çocukken yediğim kaşar diyebilirim.
SAADET SEVİNÇ | 31/12/2019
Kars kaşarında tek geçiyoruz
Kars kaşarında Acar süt ürünlerini ailecek tek geçiyoruz. Hem fiyat hem de lezzet açısından çok başarılı. Tavsiye ediyoruz.
A... A... | 08/10/2019
Yıllanmış Eski Kaşar

Yıllanmış kaşar, özel koşullar altında uzun bir emek sonucunda elde edilerek üretilmektedir. Kendine has tadı, kokusu ve dokusu ile herkesi kendine hayran bırakan bu özel lezzeti eminiz ki çok seveceksiniz! Doğal malzemeler ve geleneksel yöntemlerle üretilen yıllanmış kaşar, damakta bıraktığı o eşsiz tat ve aromasıyla peynir severlerin mutlaka denemesi gereken lezzet arasında bulunuyor. Peki, yıllanmış kaşa nasıl üretilir? İşte yıllanmış kaşar üretim aşamaları:

 

YILLANMIŞ KAŞAR NASIL ÜRETİLİR?

Yıllanmış kaşarın üretimi için öncelikle gerçekten büyük bir sabır ve özene ihtiyaç olduğunu belirtmemiz gerekiyor. İlk adım için kaliteli süt kaynağı bulunur. Bizler alanında uzman bir firma olarak Kars bölgesinde dağda yetişen ve sütünün son derece faydalı olduğu manda ve koyunlardan elde ettiğimiz sütü kullanıyoruz. Sütümüzü özenli bir şekilde sağdıktan sonra geleneksel yöntemlerle peynir mayasını ekliyor ve pıhtılaşmasını sağlıyoruz.

Daha sonraki aşamalarda pıhtıyı özel kalıplara dökerek fazla suyunun süzülmesini sağlıyor ve peynir tekerleklerinin oluşmasını sağlıyoruz.

Buradan sonraki aşamada da peynir tekerleklerini özel bir olgunlaştırma odasına götürüyoruz. Ortalama olarak peynir türüne ve çeşidine göre farklılık göstermekle birlikte 6 ay civarında olgunlaşma süresini bekliyoruz. Bu süreç içerisinde yıllanmış kaşarın yoğun ve zengin aroması zaman içerisinde kendini ortaya çıkaracaktır. Olgunlaşma sürecinde peynirlerimizi sürekli olarak kontrol ediyor ve ihtiyacı olduğu bakımı yapıyoruz.

YILLANMIŞ KAŞARIN YARARLARI

Yıllanmış kaşarın sağlık açısından pek çok yararı bulunmaktadır. İçerdiği zengin kalsiyum ve protein ile kemik sağlığını desteklediği bilinmektedir. Bununla birlikte tüketildiğinde ise vücuttaki kasların güçlenmesine de katkı sağlar. Aynı zamanda B12 vitamini açısından da zengin olan yıllanmış kaşar, sinir sisteminin düzgün çalışmasına yardımcı olur.

Yıllanmış kaşarın en önemli özellikleri arasında içerisinde yüksek kaliteli yağlar içermesi bulunuyor. Bunun dışında yapılan araştırmalar sonucunda yıllanmış kaşarın, kalp sağlığını desteklediği ve kötü kolesterol seviyelerinin düşmesine yardımcı olduğu ortaya çıktı. İçerisinde barındırdığı demir sayesinde kansızlık riskini azaltabilir.

Özellikle diyet yapanların mutlaka tüketmesi gereken yıllanmış kaşarın doyurucu etkisi bulunmaktadır. Sağlıklı bir diyet için önemli olan çeşitli vitamin ve mineralleri içeren yıllanmış kaşar, besleyici bir atıştırmalık ya da aperatif olarak tercih edebilirsiniz.

Bunların dışında yıllanmış kaşarın genel olarak faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Kemik Sağlığına Katkı Sağlar: Yüksek kalsiyum içeriği sayesinde kemiklerin güçlenmesine yardımcı olur. Özellikle çocukların ve ileriki yaşlarda olabilecek sorunlar için yaşlıların kullanması önerilmektedir.
  • Protein Kaynağıdır: Zengin protein içeriğiyle kasların ve kemiklerin gelişimini destekler.
  • B12 Vitamini İçerir: Sinir sisteminin düzgün çalışmasına yardımcı olur.
  • Sağlıklı Yağlar Sunar: Kalp sağlığını destekleyebilir ve kötü kolesterolü azaltabilir. Bu da daha dinç olmanızı sağlar.
  • Demir İçeriğiyle Kansızlık Riskini Azaltır: Düzenli tüketimde sağlıklı kan hücrelerinin oluşumuna katkı sağlar.
  • Vitamin ve Mineraller Bakımından Zengindir: Sağlıklı bir diyet için gerekli besin öğelerini içerir. Tok tutucu özelliği ile dilerseniz ana , dilerseniz de ara öğün olarak tüketebilirsiniz.
  • Bağışıklık Sistemini Destekler: İçerdiği çeşitli besinlerle bağışıklık sistemini güçlendirir, hastalıklara karşı korur.
  • Enerji Kaynağıdır: Günlük enerji ihtiyacını karşılamada yardımcı olabilir.

 

 

YILLANMIŞ KAŞAR NASIL TÜKETİLİR?

Yıllanmış kaşarın pek çok tüketim şekli bulunmaktadır. Çok yönlü bir peynir çeşidi olması sebebi ile istediğiniz gibi farklı olarak tüketebilirsiniz. İsterseniz, diğer peynirlerle birlikte bir peynir tabağı hazırlayabilir, ya da meze olarak ortaya bir tabak yapabilirsiniz.

Yıllanmış kaşarın o eşsiz lezzetini ortaya çıkarmak için meyve ve kuruyemişlerle zenginleştirilmiş bir aperatif tabağı hazırlayabilirsiniz. Bu tabağı ise ara öğün olarak tüketebilirsiniz.

Yine aynı şekilde Acar Süt üzerinden satın aldığınız yıllanmış kaşar ürünlerini doyurucu bir lezzet olarak ekmeğin üzerine rendeleyerek ya da eriterek ekleyerek kullanabilirsiniz. Sıcak yemeklerin üzerine son bir dokunuş olarak da ekleyebileceğiniz yıllanmış kaşarlar graten yemeklerde de kullanılabilmektedir.

Dilerseniz kahvaltı sofralarınızda da yıllanmış kaşara yer verebilirsiniz. Taze ekmeğin üzerine sürerek tüketebileceğiniz yıllanmış kaşarı ailecek afiyetle tüketebilirsiniz!

Yıllanmış kaşarın ciddi olarak farklı bir lezzeti bulunmaktadır. Besleyici değerlerinin yanı sıra doyurucu olması sebebiyle günlük yemeklerin içerisinde tercih edilebilir. Kars yöresinde yetiştirilen hayvanlardan özel olarak elde edilen sütle üretilen yıllanmış Kars kaşarı, ağzının tadını bilenlere hitap ediyor! Sofralarınıza lezzet ve sağlık katmak için Acar Süt yıllanmış kaşarı hemen deneyin!

Yıllanmış Eski Kaşar 2000 g

605,00 TL
Kategori
Stok Kodu
CLMNP247
Stok Durumu
Stoklarımızda!
14:00’a kadar verilen siparişler aynı gün kargoda!
Aynı Gün Kargo
Ürün Bilgisi
Eski (Olgun) Kaşar Üretimi; Taze kaşar peyniri ile olgun kaşar peyniri üretimi birbirine yakındır. Taze kaşar peyniri üretim aşamaları olan teleme elde etme ve pıhtılaşma, pıhtıyı kesme, dinlendirme ve peynir suyunu alma ve telemeyi ısıtma, presleme ve mayalama gibi süreçten geçmektedir. Mayalama sonunun kontrolü, haşlanma, yoğurma, kalıplama, dinlendirmeye kalıplardan çıkarma işlemleri eski kaşar peynirinde de yapılmaktadır ve bu şekilde taze (ham) kaşar elde edilmekte.
 
Tuzlama ve Olgunlaştırma; Kalıplardan çıkartılan taze kaşarlar 16-18 derecede ve %80-90 nispi nemli ortamda tuzlama işlemine tabi tutmakla belli bir süre dinlendirilmesi sonucu elde edilmekte. Kalıplardan çıkarılan peynirler ilk gün altlarına ve üzerilerine kuru tuz serpilerek yan yana özel tasarlanmış raflara dizilir. Ertesi gün iki kalıp üst üste gelecek şekilde raflara yerleştirilir. Bu işlemler yapıldığı sırada doğal olarak küf atan kaşar peynirleri alt üst yüzler çevrilerek tuzlu su ile nemlendirilmiş biz bez yardımıyla silinerek temizlenmektedir.
 
Acar Süt yıllanmış eski kaşar
Yorumlar (3)
bayramali
çok lezzetli emeğinize teşekkür ederim
bayramali kazancı | 05/03/2022
Özlediğimiz lezzet
Çocukken babamın aldığı kaşarın tadını hep aradım,en yakın tadı acar ın eski kaşarında buldum, gerçekten beğendim, iç dokusu daha kadifemsi , daha nemli olsa %100 çocukken yediğim kaşar diyebilirim.
SAADET SEVİNÇ | 31/12/2019
Kars kaşarında tek geçiyoruz
Kars kaşarında Acar süt ürünlerini ailecek tek geçiyoruz. Hem fiyat hem de lezzet açısından çok başarılı. Tavsiye ediyoruz.
A... A... | 08/10/2019
Yıllanmış Eski Kaşar

Yıllanmış kaşar, özel koşullar altında uzun bir emek sonucunda elde edilerek üretilmektedir. Kendine has tadı, kokusu ve dokusu ile herkesi kendine hayran bırakan bu özel lezzeti eminiz ki çok seveceksiniz! Doğal malzemeler ve geleneksel yöntemlerle üretilen yıllanmış kaşar, damakta bıraktığı o eşsiz tat ve aromasıyla peynir severlerin mutlaka denemesi gereken lezzet arasında bulunuyor. Peki, yıllanmış kaşa nasıl üretilir? İşte yıllanmış kaşar üretim aşamaları:

 

YILLANMIŞ KAŞAR NASIL ÜRETİLİR?

Yıllanmış kaşarın üretimi için öncelikle gerçekten büyük bir sabır ve özene ihtiyaç olduğunu belirtmemiz gerekiyor. İlk adım için kaliteli süt kaynağı bulunur. Bizler alanında uzman bir firma olarak Kars bölgesinde dağda yetişen ve sütünün son derece faydalı olduğu manda ve koyunlardan elde ettiğimiz sütü kullanıyoruz. Sütümüzü özenli bir şekilde sağdıktan sonra geleneksel yöntemlerle peynir mayasını ekliyor ve pıhtılaşmasını sağlıyoruz.

Daha sonraki aşamalarda pıhtıyı özel kalıplara dökerek fazla suyunun süzülmesini sağlıyor ve peynir tekerleklerinin oluşmasını sağlıyoruz.

Buradan sonraki aşamada da peynir tekerleklerini özel bir olgunlaştırma odasına götürüyoruz. Ortalama olarak peynir türüne ve çeşidine göre farklılık göstermekle birlikte 6 ay civarında olgunlaşma süresini bekliyoruz. Bu süreç içerisinde yıllanmış kaşarın yoğun ve zengin aroması zaman içerisinde kendini ortaya çıkaracaktır. Olgunlaşma sürecinde peynirlerimizi sürekli olarak kontrol ediyor ve ihtiyacı olduğu bakımı yapıyoruz.

YILLANMIŞ KAŞARIN YARARLARI

Yıllanmış kaşarın sağlık açısından pek çok yararı bulunmaktadır. İçerdiği zengin kalsiyum ve protein ile kemik sağlığını desteklediği bilinmektedir. Bununla birlikte tüketildiğinde ise vücuttaki kasların güçlenmesine de katkı sağlar. Aynı zamanda B12 vitamini açısından da zengin olan yıllanmış kaşar, sinir sisteminin düzgün çalışmasına yardımcı olur.

Yıllanmış kaşarın en önemli özellikleri arasında içerisinde yüksek kaliteli yağlar içermesi bulunuyor. Bunun dışında yapılan araştırmalar sonucunda yıllanmış kaşarın, kalp sağlığını desteklediği ve kötü kolesterol seviyelerinin düşmesine yardımcı olduğu ortaya çıktı. İçerisinde barındırdığı demir sayesinde kansızlık riskini azaltabilir.

Özellikle diyet yapanların mutlaka tüketmesi gereken yıllanmış kaşarın doyurucu etkisi bulunmaktadır. Sağlıklı bir diyet için önemli olan çeşitli vitamin ve mineralleri içeren yıllanmış kaşar, besleyici bir atıştırmalık ya da aperatif olarak tercih edebilirsiniz.

Bunların dışında yıllanmış kaşarın genel olarak faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Kemik Sağlığına Katkı Sağlar: Yüksek kalsiyum içeriği sayesinde kemiklerin güçlenmesine yardımcı olur. Özellikle çocukların ve ileriki yaşlarda olabilecek sorunlar için yaşlıların kullanması önerilmektedir.
  • Protein Kaynağıdır: Zengin protein içeriğiyle kasların ve kemiklerin gelişimini destekler.
  • B12 Vitamini İçerir: Sinir sisteminin düzgün çalışmasına yardımcı olur.
  • Sağlıklı Yağlar Sunar: Kalp sağlığını destekleyebilir ve kötü kolesterolü azaltabilir. Bu da daha dinç olmanızı sağlar.
  • Demir İçeriğiyle Kansızlık Riskini Azaltır: Düzenli tüketimde sağlıklı kan hücrelerinin oluşumuna katkı sağlar.
  • Vitamin ve Mineraller Bakımından Zengindir: Sağlıklı bir diyet için gerekli besin öğelerini içerir. Tok tutucu özelliği ile dilerseniz ana , dilerseniz de ara öğün olarak tüketebilirsiniz.
  • Bağışıklık Sistemini Destekler: İçerdiği çeşitli besinlerle bağışıklık sistemini güçlendirir, hastalıklara karşı korur.
  • Enerji Kaynağıdır: Günlük enerji ihtiyacını karşılamada yardımcı olabilir.

 

 

YILLANMIŞ KAŞAR NASIL TÜKETİLİR?

Yıllanmış kaşarın pek çok tüketim şekli bulunmaktadır. Çok yönlü bir peynir çeşidi olması sebebi ile istediğiniz gibi farklı olarak tüketebilirsiniz. İsterseniz, diğer peynirlerle birlikte bir peynir tabağı hazırlayabilir, ya da meze olarak ortaya bir tabak yapabilirsiniz.

Yıllanmış kaşarın o eşsiz lezzetini ortaya çıkarmak için meyve ve kuruyemişlerle zenginleştirilmiş bir aperatif tabağı hazırlayabilirsiniz. Bu tabağı ise ara öğün olarak tüketebilirsiniz.

Yine aynı şekilde Acar Süt üzerinden satın aldığınız yıllanmış kaşar ürünlerini doyurucu bir lezzet olarak ekmeğin üzerine rendeleyerek ya da eriterek ekleyerek kullanabilirsiniz. Sıcak yemeklerin üzerine son bir dokunuş olarak da ekleyebileceğiniz yıllanmış kaşarlar graten yemeklerde de kullanılabilmektedir.

Dilerseniz kahvaltı sofralarınızda da yıllanmış kaşara yer verebilirsiniz. Taze ekmeğin üzerine sürerek tüketebileceğiniz yıllanmış kaşarı ailecek afiyetle tüketebilirsiniz!

Yıllanmış kaşarın ciddi olarak farklı bir lezzeti bulunmaktadır. Besleyici değerlerinin yanı sıra doyurucu olması sebebiyle günlük yemeklerin içerisinde tercih edilebilir. Kars yöresinde yetiştirilen hayvanlardan özel olarak elde edilen sütle üretilen yıllanmış Kars kaşarı, ağzının tadını bilenlere hitap ediyor! Sofralarınıza lezzet ve sağlık katmak için Acar Süt yıllanmış kaşarı hemen deneyin!

Eski (Olgun) Kaşar Üretimi; Taze kaşar peyniri ile olgun kaşar peyniri üretimi birbirine yakındır. Taze kaşar peyniri üretim aşamaları olan teleme elde etme ve pıhtılaşma, pıhtıyı kesme, dinlendirme ve peynir suyunu alma ve telemeyi ısıtma, presleme ve mayalama gibi süreçten geçmektedir. Mayalama sonunun kontrolü, haşlanma, yoğurma, kalıplama, dinlendirmeye kalıplardan çıkarma işlemleri eski kaşar peynirinde de yapılmaktadır ve bu şekilde taze (ham) kaşar elde edilmekte.
 
Tuzlama ve Olgunlaştırma; Kalıplardan çıkartılan taze kaşarlar 16-18 derecede ve %80-90 nispi nemli ortamda tuzlama işlemine tabi tutmakla belli bir süre dinlendirilmesi sonucu elde edilmekte. Kalıplardan çıkarılan peynirler ilk gün altlarına ve üzerilerine kuru tuz serpilerek yan yana özel tasarlanmış raflara dizilir. Ertesi gün iki kalıp üst üste gelecek şekilde raflara yerleştirilir. Bu işlemler yapıldığı sırada doğal olarak küf atan kaşar peynirleri alt üst yüzler çevrilerek tuzlu su ile nemlendirilmiş biz bez yardımıyla silinerek temizlenmektedir.
 
Acar Süt yıllanmış eski kaşar
bayramali
çok lezzetli emeğinize teşekkür ederim
bayramali kazancı | 05/03/2022
Özlediğimiz lezzet
Çocukken babamın aldığı kaşarın tadını hep aradım,en yakın tadı acar ın eski kaşarında buldum, gerçekten beğendim, iç dokusu daha kadifemsi , daha nemli olsa %100 çocukken yediğim kaşar diyebilirim.
SAADET SEVİNÇ | 31/12/2019
Kars kaşarında tek geçiyoruz
Kars kaşarında Acar süt ürünlerini ailecek tek geçiyoruz. Hem fiyat hem de lezzet açısından çok başarılı. Tavsiye ediyoruz.
A... A... | 08/10/2019
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.

Yıllanmış kaşar, özel koşullar altında uzun bir emek sonucunda elde edilerek üretilmektedir. Kendine has tadı, kokusu ve dokusu ile herkesi kendine hayran bırakan bu özel lezzeti eminiz ki çok seveceksiniz! Doğal malzemeler ve geleneksel yöntemlerle üretilen yıllanmış kaşar, damakta bıraktığı o eşsiz tat ve aromasıyla peynir severlerin mutlaka denemesi gereken lezzet arasında bulunuyor. Peki, yıllanmış kaşa nasıl üretilir? İşte yıllanmış kaşar üretim aşamaları:

 

YILLANMIŞ KAŞAR NASIL ÜRETİLİR?

Yıllanmış kaşarın üretimi için öncelikle gerçekten büyük bir sabır ve özene ihtiyaç olduğunu belirtmemiz gerekiyor. İlk adım için kaliteli süt kaynağı bulunur. Bizler alanında uzman bir firma olarak Kars bölgesinde dağda yetişen ve sütünün son derece faydalı olduğu manda ve koyunlardan elde ettiğimiz sütü kullanıyoruz. Sütümüzü özenli bir şekilde sağdıktan sonra geleneksel yöntemlerle peynir mayasını ekliyor ve pıhtılaşmasını sağlıyoruz.

Daha sonraki aşamalarda pıhtıyı özel kalıplara dökerek fazla suyunun süzülmesini sağlıyor ve peynir tekerleklerinin oluşmasını sağlıyoruz.

Buradan sonraki aşamada da peynir tekerleklerini özel bir olgunlaştırma odasına götürüyoruz. Ortalama olarak peynir türüne ve çeşidine göre farklılık göstermekle birlikte 6 ay civarında olgunlaşma süresini bekliyoruz. Bu süreç içerisinde yıllanmış kaşarın yoğun ve zengin aroması zaman içerisinde kendini ortaya çıkaracaktır. Olgunlaşma sürecinde peynirlerimizi sürekli olarak kontrol ediyor ve ihtiyacı olduğu bakımı yapıyoruz.

YILLANMIŞ KAŞARIN YARARLARI

Yıllanmış kaşarın sağlık açısından pek çok yararı bulunmaktadır. İçerdiği zengin kalsiyum ve protein ile kemik sağlığını desteklediği bilinmektedir. Bununla birlikte tüketildiğinde ise vücuttaki kasların güçlenmesine de katkı sağlar. Aynı zamanda B12 vitamini açısından da zengin olan yıllanmış kaşar, sinir sisteminin düzgün çalışmasına yardımcı olur.

Yıllanmış kaşarın en önemli özellikleri arasında içerisinde yüksek kaliteli yağlar içermesi bulunuyor. Bunun dışında yapılan araştırmalar sonucunda yıllanmış kaşarın, kalp sağlığını desteklediği ve kötü kolesterol seviyelerinin düşmesine yardımcı olduğu ortaya çıktı. İçerisinde barındırdığı demir sayesinde kansızlık riskini azaltabilir.

Özellikle diyet yapanların mutlaka tüketmesi gereken yıllanmış kaşarın doyurucu etkisi bulunmaktadır. Sağlıklı bir diyet için önemli olan çeşitli vitamin ve mineralleri içeren yıllanmış kaşar, besleyici bir atıştırmalık ya da aperatif olarak tercih edebilirsiniz.

Bunların dışında yıllanmış kaşarın genel olarak faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Kemik Sağlığına Katkı Sağlar: Yüksek kalsiyum içeriği sayesinde kemiklerin güçlenmesine yardımcı olur. Özellikle çocukların ve ileriki yaşlarda olabilecek sorunlar için yaşlıların kullanması önerilmektedir.
  • Protein Kaynağıdır: Zengin protein içeriğiyle kasların ve kemiklerin gelişimini destekler.
  • B12 Vitamini İçerir: Sinir sisteminin düzgün çalışmasına yardımcı olur.
  • Sağlıklı Yağlar Sunar: Kalp sağlığını destekleyebilir ve kötü kolesterolü azaltabilir. Bu da daha dinç olmanızı sağlar.
  • Demir İçeriğiyle Kansızlık Riskini Azaltır: Düzenli tüketimde sağlıklı kan hücrelerinin oluşumuna katkı sağlar.
  • Vitamin ve Mineraller Bakımından Zengindir: Sağlıklı bir diyet için gerekli besin öğelerini içerir. Tok tutucu özelliği ile dilerseniz ana , dilerseniz de ara öğün olarak tüketebilirsiniz.
  • Bağışıklık Sistemini Destekler: İçerdiği çeşitli besinlerle bağışıklık sistemini güçlendirir, hastalıklara karşı korur.
  • Enerji Kaynağıdır: Günlük enerji ihtiyacını karşılamada yardımcı olabilir.

 

 

YILLANMIŞ KAŞAR NASIL TÜKETİLİR?

Yıllanmış kaşarın pek çok tüketim şekli bulunmaktadır. Çok yönlü bir peynir çeşidi olması sebebi ile istediğiniz gibi farklı olarak tüketebilirsiniz. İsterseniz, diğer peynirlerle birlikte bir peynir tabağı hazırlayabilir, ya da meze olarak ortaya bir tabak yapabilirsiniz.

Yıllanmış kaşarın o eşsiz lezzetini ortaya çıkarmak için meyve ve kuruyemişlerle zenginleştirilmiş bir aperatif tabağı hazırlayabilirsiniz. Bu tabağı ise ara öğün olarak tüketebilirsiniz.

Yine aynı şekilde Acar Süt üzerinden satın aldığınız yıllanmış kaşar ürünlerini doyurucu bir lezzet olarak ekmeğin üzerine rendeleyerek ya da eriterek ekleyerek kullanabilirsiniz. Sıcak yemeklerin üzerine son bir dokunuş olarak da ekleyebileceğiniz yıllanmış kaşarlar graten yemeklerde de kullanılabilmektedir.

Dilerseniz kahvaltı sofralarınızda da yıllanmış kaşara yer verebilirsiniz. Taze ekmeğin üzerine sürerek tüketebileceğiniz yıllanmış kaşarı ailecek afiyetle tüketebilirsiniz!

Yıllanmış kaşarın ciddi olarak farklı bir lezzeti bulunmaktadır. Besleyici değerlerinin yanı sıra doyurucu olması sebebiyle günlük yemeklerin içerisinde tercih edilebilir. Kars yöresinde yetiştirilen hayvanlardan özel olarak elde edilen sütle üretilen yıllanmış Kars kaşarı, ağzının tadını bilenlere hitap ediyor! Sofralarınıza lezzet ve sağlık katmak için Acar Süt yıllanmış kaşarı hemen deneyin!

Yıllanmış Eski Kaşar 2000 g Acar Süt yıllanmış eski kaşar peyniri 2000 gramlık ambalajında, Acar Süt Ürünleri güvencesi ve uygun fiyat garantisiyle kapınıza kadar teslim. Şimdi sipariş verin. CLMNP247
Yıllanmış Eski Kaşar 2000 g

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.